MTS Randers

NC Leader - Lynhurtig og effektiv 3D målemaskine

LEADER MIRACLE er konstrueret på basis af mere end 20 års erfaring indenfor fremstilling af målemaskiner. Alle bevægelige akser er fremstillet i granit. Bordet er ligeledes massivt granit og har indsatser M8, for montering af fixturer m.v.

LEADER MIRACLE anvender Renishaw´s Kontroller – højopløslig skala system på (0.1 my opløsning) - Renishaw Tast- og veksel systemer, samt Renishaw joystick.

Renishaw reservedele vil kunne skaffes hurtigt, hvis det skulle blive nødvendigt. MTS Randers A/S har gennem 20 år haft et tæt samarbejde med Renishaw – og vi har derfor i samarbejde med Renishaw opbygget et reservedelslager her på vor adresse i Randers.

Renishaw´s kontroller er fremstillet efter de sidste nye standard I++ og har mulighed for, at tilkoble de mange nye ting/produkter som Renishaw kommer med nu og i fremtiden.

LEADER MIRACLE 3D målemaskine anvender kun kendte højkvalitets i deres fremstille af målemaskiner – se nedenstående!!

Motorer som anvendes - LEADER:
Y axis using T730 Sanyo Motor, X and Z using T720 Sanyo Motor.

Luftcylinder/balance vægt I "Z":
FESTO

Hertil kommer en brugervenlig software - RationalDMIS CAD som ligeledes understøtter de nye probesystemer fra Renishaw som fx RevoScan5 samt PH20!!

MTS Randers A/S har eget Renishaw laser udstyr til kalibrering samt re-kalibrering af maskiner (ikke bare målemaskiner – men også bearbejdningscenter m.v.) – se nedenstående!!

Vi har endvidere Renishaw laser udstyr XL80 – som vi anvender til at give det bedst mulige resultat i forbindelse med installation samt re-kalibrering i fremtiden.