MTS Randers

MTS Randers - specialist i geometrisk måleudstyr

MTS Randers A/S har specialiseret sig indenfor geometrisk måleudstyr til primært den danske metal-/plast industri, hvor vi siden 1994 har en bred gruppe af kunder, som både dækker de meget store til de mindre kunder - ingen opgave er for stor eller for lille.

MTS Randers A/S har altid, og vil altid bestræbe sig på at give den bedst mulige vejledning / rådgivning vedrørende køb og brug af måleudstyr.

Af MTS Randers A/S kernekompetencer kan nævnes:

  • Specialist med stor viden om alt vedrørende måleudstyr og målesystemer
  • Implementering og opsætning af måleprogrammer og SPC via SPC-Light
  • Support og undervisning i brug af måleudstyr og systemer
  • Projektsamarbejde i forbindelse med opmåling af emner eller udarbejdelse af måleprogrammer

Lad MTS Randers A/S varetage implementeringen af måleudstyr og målesystemer eller opmålinger af særlige emner i din virksomhed, så du kan fokusere på dine kernekompetencer.

MTS Randers A/S deltager på både nationale som internationale messer, for at være på forkant med de sidste nye produkter, samt udviklingen indenfor disse.

Fra at være en decideret salgsvirksomhed med et højt serviceniveau har ansættelsen af 4 teknikere gjort, at MTS nu også tilbyder at indgå i reelle projektarbejder. F.eks. i forbindelse med opmåling af emner for kunder, udarbejdelse af måleprogrammer til større opgaver og samtidig implementering af SPC via SPC-Light.

Derudover vil vi for fremtiden kunne tilbyde en lang række kurser, både som faste moduler, samt firma tilrettet undervisning. I forbindelse med salg og servicering af nævnte SPC software er der også tilbud om undervisning i grundlæggende SPC for f.eks. operatører m.fl.