Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der er rigtig mange forskellige varianter af lasermålere, og i takt med den revolutionerende teknologi, der er synonym med en lasermåler, så kan det være svært at svare entydigt og enkelt på hvad en lasermåler rent faktisk er.
Lasermålerens primære funktion er dog at gøre dit arbejde nemmere. Selvom en lasermåler lyder som et avanceret stykke værktøj, så er den i lige så høj grad for den private forbruger som for den professionelle fagmand.
Et stort udvalg af lasermålerne er den moderne variant af ”gamle travere” som f.eks. målebåndet, tommestokken og vaterpasset. Teknologien i en lasermåler giver dig samtidig mulighed for bl.a. at sikre dit hus mod skimmelsvamp.

Hvad bruger man en lasermåler til?

Som sagt findes der mange forskellige lasermålere, der hver især tjener deres egen unikke funktion.
To af de mere fremtrædende lasermålere er laser afstandsmåler og laservaterpas.
Laserafstandsmåleren er et fantastisk værktøj, der overflødiggør målebånd og tommestok i dit arbejde. Med denne type lasermåler kan du nemt måle både afstand, areal og rumfang. Adskillige laserafstandsmålere har ligeledes matematiske læresætninger og regneformler indbygget, så du uden besvær kan få styr på de beregninger, du har behov for.
En anden smart feature, som er indbygget i mange laserafstandsmålere, er den indbyggede hukommelse, så du slipper for blyant og papir, hvor man normalt ville nedskrive målinger og beregninger. Laserafstandsmålere med indbygget hukommelse gemmer dine målinger og beregninger, så de altid er nemt tilgængelige og lige ved hånden.
MTS Randers forhandler et stærkt udvalg af Diesellas lasermålere, danskproduceret topkvalitet. Vi kan bl.a. nævne den smarte og enkle Diesella laserafstandsmåler (vare nr. 10460060) med mange funktioner til udførelse af forskellige typer af måleopgaver. Leveres i lækkert ergonomisk design med soft touch tastatur med selvforklarende symboler samt LCD-display med aktiv baggrundsbelysning. De grafiske symboler i displayet assisterer brugeren ved måleprocesser. Denne laserafstandsmåler kan lagre op til 100 målinger. Ved optimale betingelser er nøjagtigheden ±1,5 mm fra 0-10 meter.
De fleste har på et tidspunkt prøvet at hænge noget op på væggen, og kæmpet med at få det ophængte i vater ved hjælp af et traditionelt vaterpas. Dette kan især være udfordrende hvis man står alene med opgaven. Et laservaterpas løser denne udfordring effektivt. Den avancerede laserteknologi, der er inkorporeret i et laservaterpas, giver dig en opmåling, der er i vater – hver gang. Via indbyggede lysdioder kan laservaterpasset udsende vandrette, lodrette og diagonale laserlyslinjer, som nemt kan afmærkes på væggen. Samtidig er laservaterpasset nemt at indstille, og praktisk og nemt at have med i lommen.
Diesella har et varieret sortiment af laservaterpas, som vi også forhandler via MTS Randers. IP54 digital vinkelmåler / vaterpas (vare nr. 10453500) er en multifunktionel vinkelmåler med magneter på tre flader for sikker befæstigelse og fastgørelse på magnetiske overflader. Måler ±180°, husker 0-punkt, stænktæt i henhold til IP54, kan anvendes i stort set alle brancher.
Diesella digital vaterpas IP65 (vare nr. 10454385) kan anvendes til præcis opmåling af flader og vinkler. Stabilt hus, som består af aluminium med V-prisme på toppen og i bunden, og to magneter i bunden. LCD-display og on/off baggrundslys, automatisk 180° rotation, HOLD funktion, ABS system, mulighed for egenkalibrering, on/off knap.
Diesella digital vaterpas med laser og LED-lys er et flagskib indenfor elektroniske vaterpas med krydslaser og LED-lys. Hyper nøjagtige udmålinger i grader eller procenter. Måler vinkler i 0,10 trin, HOLD funktion, automatisk vending af tal for nem og hurtig aflæsning, autosluk efter 5 min., nulstilling, ABS funktion, husker 0-punkt. Dette laservaterpas fås i fire forskellige længder: 150 mm, 220 mm, 400 mm og 600 mm.
Diesella digital laservaterpas (vare nr. 10456625) måler i grader eller procenter. Leveres med HOLD funktion, automatisk vending af tal for nem og hurtig aflæsning, autosluk efter 5 min., nulstilling, lydindikering af 0,0° og 90,0°, ABS funktion, husker 0-punkt, indbygget laser med egen on/off knap.
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere informationer om lasermålere, så er du velkommen til at kontakte MTS Randers på tlf. 86 44 88 02 eller skriv til os på mail@mtsranders.dk.