Viden

NYHED! Kvalitetspakke med software fra 1factory

Software til styring af måledata og meget mere. Det letter arbejdet med dataoverførsel. 1factory vores bedste bud på en komplet løsning. Det er ikke kun dataopsamling, men en fuld kvalitetspakke til FAI, PPAP og mere.
EEDHT100-18497

Special lagertilbud

Hårdhedstesteren er transportabel og håndholdt. Den kan lagre op til 10.000 målinger og kan bruges i temperaturer fra -20otil 50oC.

Ny blålys scanner

AutoScan-Inspec -fuldautomatisk 3D-scanner kombinerer præcision og hastighed med en nøjagtighed på 10μm. Ideel til kvalitetskontrol og eksport af data til CAD/CAM-systemer.
NC Leader hos Skive College

Ny NC Leader hos Skive College

MTS Randers har leveret en ny NC Leader og en DeMeet optisk målemaskine til Skive College. Værktøjsmager-linjen kan nu kontrollere værktøj og tage kvalitetskontrol med i deres fremtidige arbejde.
MTS planter træer

MTS støtter Danmark planter træer

MTS donere 500 træer til de danske skove. For os handler det om at hjælpe biodiversiteten og at prøve at gøre en positiv forskel for klimaet.

Mød os på Hi-messen i Herning

3D scanning af gips statue

Imponerende scanninger

EinScan 2X Pro Plus leverer præcis scanning af små detaljer med en fejlmargen på 0,04 mm. En 15 cm gispsstatuette blev scannet på kun 2,5 minutter.
Kim Mortensen Classic Race Aarhus og hos MTS Randers

Tillykke til Dream Team

I weekenden vandt Kim Mortensen Classic Race AArhus og hos MTS Randers er vi meget stolte over at være med til at sponsorere Kim og hans Dream Team.

Produktnyhed fra Renishaw

Renishaw lancerer sit nye OPTiMUM ™ diamant styli serie på Control 2019 messen i Stuttgart.

Samarbejde med Roskilde Tekniske Skole

MTS Randers A/S har startet et samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, hvor vi har installeret en “Brown & Sharp” som er blevet retrofitted.