FreeScan UE Pro

Beskrivelse

FreeScan UE Pro – Højpræcisions Metrologi og Stor Fleksibilitet

FreeScan UE Pro er en avanceret håndholdt metrologisk 3D-laserscanner, designet til at levere metrologi-grade præcision med enestående fleksibilitet. Den er ideel til både små og store arbejdsstykker og imødekommer kravene fra en bred vifte af industrielle applikationer, herunder kvalitetssikring, reverse engineering og inspektion.

Denne scanner tilbyder høj nøjagtighed på op til 0,02 mm og en volumetrisk præcision på 0,015 mm/m, hvilket sikrer pålidelige og præcise resultater, uanset om du arbejder med små eller store emner. Takket være den integrerede fotogrammetrifunktion kan FreeScan UE Pro opretholde global præcisionskontrol uden behov for kodede mål. Dette gør scanneren perfekt til scanning af store objekter, da den hurtigt låser sig fast på objektets rumlige position, og gør processen betydeligt mere effektiv.

Flere scanningsmuligheder giver brugeren alsidighed: FreeScan UE Pro har 13 krydslaserlinjer til hurtig scanning af store objekter, 7 parallelle laserlinjer til at fange fine detaljer, og en enkelt laserlinje optimeret til scanning af dybe lommer og huller. Disse funktioner gør det muligt at tilpasse scanningen til enhver opgave og opnå en høj detaljegrad.

Scanneren er udstyret med højopløsningskameraer på 3,2 megapixel, hvilket sikrer, at selv de mindste detaljer bliver fanget præcist. Uanset om du arbejder inden for kvalitetskontrol, produktion eller design, vil FreeScan UE Pro levere de resultater, du har brug for.

Med sit ergonomiske og lette design er FreeScan UE Pro også nem at bruge over længere perioder uden at skabe træthed. Softwaren er brugervenlig og reducerer indlæringstiden, hvilket gør den velegnet til både begyndere og erfarne brugere.

FreeScan UE Pro er en kraftfuld løsning til metrologisk scanning, der leverer høj præcision, effektivitet og fleksibilitet til krævende opgaver.

Konklusion

FreeScan UE Pro er en alsidig og præcis metrologisk 3D-laserscanner, ideel til inspektion, kvalitetskontrol og reverse engineering. Med flere scanningsmuligheder, høj opløsning og integreret fotogrammetri sikrer den pålidelige resultater, selv på store emner.

læsmere om scanneren her .

eller kontakt os her.

Relaterede varer

EinScan HX

EinScan Reverse Engineering Design Bundle

EinScan Reverse Engineering Design Bundle

EinScan Pro 2X

EinScan Pro 2X V2

EinScan-SE & EinScan-SP Desktop 3D Scanner - Shining

EinScan-SE V2 & EinScan-SP V2 Desktop 3D Scanner

Send forespørgsel