FreeScan Trio

Beskrivelse

FreeScan Trio 3D Scanner

FreeScan Trio – Markerfri 3D Laser Scanner

Opdag effektiviteten og hastigheden ved FreeScan Trio, SHINING 3D’s første markørfri laser 3D-scanner. Med sin innovative 98-laser-line teknologi revolutionerer denne scanner 3D scanning ved at fjerne behovet for forberedelse, hvilket gør den til det ideelle valg for hurtig og præcis dataindsamling.


Speed and Efficiency Redefined

FreeScan Trio redefinerer hastighed og effektivitet med 98 laserlinjer, der muliggør marker-fri scanning. Med en scanning på op til 3.010.000 punkter pr. sekund er det den ideelle løsning til hurtig dataindsamling.


The Power of Three 5MP Cameras

Med tre industrielle kameraer på 5 MP fanger FreeScan Trio selv de mest detaljerede og høj-kvalitets 3D-data, hvilket sikrer, at alle nuancer fanges.


Unrelenting Accuracy and Precision

Ved scanning med markører opnår FreeScan Trio en præcision på op til 0,02 mm, hvilket gør den ideel til kvalitetskontrol og reverse engineering.


98 Laser Lines, Zero Markers

FreeScan Trio eliminerer behovet for markører ved hjælp af 98-laser-line mode og leverer en scanning på op til 3.010.000 punkter pr. sekund, hvilket accelererer dit workflow markant.


Swift, Effortless Scanning

I 26-laserline mode har FreeScan Trio en FOV på 650 x 580 mm, hvilket gør det muligt at fange mere data i færre sweeps og generere 3D-data i realtid.


Exceptional Detail

Med en minimum punktafstand på 0,01 mm i 7 parallel laser mode kan FreeScan Trio fange selv de mindste detaljer i dine projekter.


Defy Pockets and Holes

FreeScan Trio’s optimerede kameravinkel og perceptive single-line mode gør det muligt at dække dybe lommer og huller i industrielle dele.


Built-in Photogrammetry

Med den indbyggede fotogrammetri mode opnår FreeScan Trio en rumlig nøjagtighed på op til 0,02 + 0,015 mm/m. Marker placeres hurtigt, og scanneren låser hurtigt den rumlige position af målet.


Unlock Efficiency with FreeScan Trio Software

FreeScan Trio-software guider dig trin-for-trin gennem scanning og databehandling, hvilket sikrer en problemfri oplevelse.


Technical Data

EgenskabDetaljer
Scanningsmetoder26 laserlinjer (hurtig), 7 laserlinjer (detaljeret), 1 enkelt linje (dybe lommer), 98 laserlinjer (ingen markører)
PræcisionOp til 0,02 mm
Rumlig Præcision0,02 + 0,015 mm/m (fotogrammetri)
Scan HastighedOp til 3.010.000 punkter/s
Maks. FOV650 x 580 mm
Punktafstand0,01 ~ 3 mm
CertificeringerCE, FCC, ROHS, WEEE, KC, FDA, UKCA, IP50, TISAX
PræcisionscertificeringVDI/VDE 2634 Part 3 (ISO 17025 certificeret laboratorium)

 

 

Kontakt os her
eller læs mere her 

Relaterede varer

Autoscan-Inspec 3D scanner

Autoscan-Inspec 3D scanner

EinScan Reverse Engineering Design Bundle

EinScan Reverse Engineering Design Bundle

EinScan Pro 2X

EinScan Pro 2X V2

Send forespørgsel