Kategori

Touch-trigger prober

Beskrivelse

Touch-trigger prober

Touch-trigger prober fra Renishaw tilbyder et omfattende udvalg af systemer, der er designet til at imødekomme de specifikke applikationsbehov og budgetbegrænsninger for alle brugere. Uanset om du har brug for enkle funktionskontroller til manuelt betjente CMM’er eller komplekse målinger af dele på højhastigheds computerstyrede maskiner, har Renishaw løsninger, der passer til dine krav.

En af de mest anvendte teknologier er berøringsudløsningsprober, som er særligt effektive til at måle diskrete punkter. Denne funktion gør dem ideelle til inspektion af 3-dimensionelle geometriske dele, hvor nøjagtighed og detaljeret dataindsamling er essentielle. Med disse prober kan brugerne hurtigt indsamle præcise målinger, hvilket sparer tid og øger effektiviteten i produktionsprocessen.

Renishaws systemer er ikke kun alsidige, men også lette at integrere i eksisterende setup, hvilket gør dem til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at forbedre deres målekapaciteter. Uanset din branche eller behov kan du finde det rette system hos Renishaw, der hjælper dig med at optimere din produktionskvalitet og reducere fejl. Med fokus på innovation og kvalitet er Renishaw dedikeret til at levere løsninger, der sikrer præcision og pålidelighed i alle aspekter af måling.

 

Stylus modulskift

TP20 modules

Tilgængelig med TP20 og TP200 prober, muliggør stylus modulskift højere produktivitet og muligheden for altid at vælge det bedste målesystem til applikationen.

Reduceret cyklustid – omkring 6 sekunder for modulskift, sammenlignet med 1 minut (plus requalifikation) for manuel skiftning.
XY kollisionbeskyttelse – stylusmoduler frigøres i tilfælde af kollision.
Sikker opbevaring af moduler på skiftere racks.

Relaterede varer

RTP20 automated probe head

RTP20 automatiske probehoved

Kategori
PH10M-iQ PLUS

PH10M-iQ PLUS

Kategori
PH10 PLUS

PH10 PLUS

Kategori
Scanning probes SP80 Renishaw

Scanning probes

Kategori

Send forespørgsel