Kategori

Unimetro – Fixtur kit

Beskrivelse

Flexfix Fixture Series: Fleksible Løsninger til Måling

Unimetro – Fixtur kit er bredt anvendt i mange industrier, herunder elektronik, luftfart, bilindustrien, plast og medicinsk pleje. Denne serie kan integreres med alle størrelser og modeller af koordinatmålingsmaskiner (CMM) og video-målingsmaskiner (VMM). Flexfix-systemet gør dine måleprocesser fleksible, gentagelige og standardiserede, hvilket er essentielt for at opnå nøjagtige resultater.

Fuld Løsning til CMM Fixturing

Flexfix-serien tilbyder en omfattende løsning til fixturbehov i CMM. Den inkluderer fixturplader med M8 gevindforbindelser, som fås i en bred vifte af standardstørrelser. Pladerne er fremstillet af præcist aluminium og gennemgår komplekse produktionsprocesser for at sikre systemets nøjagtighed og pålidelighed. Denne præcision er vigtig for at undgå målefejl, der kan opstå ved brug af mindre nøjagtige materialer. Med Flexfix kan du hurtigt samle perfekte fixturløsninger uden brug af værktøj, hvilket øger gennemløbet og undgår forsinkelser i inspektionen.

Effektiv Holdning af Komponenter

Flexfix-fixturkomponenterne er designet til at holde emner sikkert med minimal nødvendig kraft og uden særlige værktøjer. Hver komponent har forskellige funktioner, herunder støtte, klæbning eller presning. Den gennemtænkte design gør det muligt at undgå skader eller forvridninger på de målede dele. Med disse fleksible komponenter kan brugerne skabe forskellige fixturkombinationer til en bred vifte af dele. Dette gør det muligt at tilpasse opsætningen til specifikke måleopgaver, hvilket øger alsidigheden i brugen af systemet.

Hurtig Opsætning og Præcise Målinger

En af de største fordele ved Unimetro – Fixtur er den hurtige opsætning. Det muliggør en klar probesti til 3D-måling, hvilket gør det lettere at udføre komplekse målinger uden besvær. Desuden kan systemet let justeres til at imødekomme forskellige krav, hvilket er afgørende i moderne produktionsmiljøer, hvor tid og nøjagtighed er altafgørende.

Anvendelsesområder og Fremtidige Udsigter

Flexfix fixture-serien er ideel til mange applikationer og brancher, hvilket gør den til et uundgåeligt valg for virksomheder, der ønsker at optimere deres måleprocesser. Uanset om det er i en fabrik, et laboratorie eller et produktionsanlæg, tilbyder Flexfix den nødvendige fleksibilitet og præcision. Fremadskuende kan dette system også udvikles yderligere med nye teknologier og materialer for at imødekomme endnu mere specifikke krav fra industrien.

Flexfix fixture-serien leverer pålidelige og fleksible løsninger, der kan tilpasses forskellige målebehov. Uanset hvilken branche du arbejder i, kan Flexfix forbedre din måleproces ved at sikre hurtig opsætning, høj præcision og reduceret risiko for fejl. Med dette system kan virksomheder øge effektiviteten og forbedre kvaliteten af deres produkter.

Relaterede varer

Df system for DeMeet

DF system for DeMeet

Kategori

Send forespørgsel