Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

XT280 Vibrometer

Kategori:

Beskrivelse

EASY-LASER® XT280 Vibrometer er et brugervenligt måleværktøj, der gør det nemt at gennemføre en vibrationsanalyse. Systemet har et 1-akslet accelerometer og er designet til at udføre vibrationsmålinger på enheder som eksempelvis pumper, motorer, ventilationer og lejer. Vibrationsanalyseværktøjet kan påvise fejl som ubalance (unbalance), fejl-opretning (misalignment) og manglende fastspænding (looseness).

EASY-LASER® XT280 Vibrometer udfører automatisk en vibrationsanalyse baseret på den målte enheds arbejdshastighed. I måleværktøjets indbyggede display kan der aflæses acceleration i g-værdi, hastighed i mm/s eller inch/s samt tilstanden af lejer i BDU (Bearing Damage Units). Driftstiden er op til 20 timer kontinuerligt.

Som de øvrige produkter i den nye XT-generation fra EASY-LASER® fungerer EASY-LASER® XT280 Vibrometer – foruden med den prisvindende XT12 Display Unit fra et EASY-LASER® XT440, XT660 eller XT770 Shaft alignment system eller ECOM Tab-EX® Display Unit fra XT550 Shaft – også med en gratis app-løsning, så skærmen på din iOS eller Android tablet eller smartphone kan fungere som display unit. Forbindelsen er trådløs via Bluetooth®. Se liste for kompatible iOS og Android enheder. EASY-LASER® XT280 Vibrometer fungerer også som en selvstændig enhed.

Hvis EASY-LASER® XT280 Vibrometer tilsluttes et EASY-LASER® Shaft alignment systems Display Unit eller XT-series Alignment App kan måleresultaterne gemmes som en .pdf dokumentationsrapport, hvor det er muligt at tilføje et foto og kommentarer for hver målt værdi.

Bemærk, XT-series XT280 Vibrometer kan ikke forbindes med D-serie samt E-serie udstyr!

Det hårdføre EASY-LASER® XT280 Vibrometer er IP67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® XT280 Vibrometer let at bruge, robust og leverer en dokumentationsrapport.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – og ikke mindst 3 års garanti.