E980 Sawmill

Beskrivelse

EASY-LASER® E980 Sawmill

Formål

E980 Sawmill er designet til at øge effektiviteten i savværker og samtidig reducere omkostningerne. Systemet muliggør præcise målinger af rethed (Straightness), planhed (Flatness) og vinkelrethed (Squareness) i forhold til både vertikale og vandrette planer. Dette sikrer, at alle komponenter fungerer optimalt.

Nem anvendelse

E980 Sawmill er meget brugervenligt og kræver ikke specialistviden. Systemet kan anvendes til både cirkulære og båndsavklinger. For opmåling af båndhjulsprofiler er der behov for et specielt vinkelprisme (tilbehør), som giver præcise målinger i denne kontekst.

Fordele

Brugen af EASY-LASER® E980 Sawmill medfører mange fordele, herunder:

  • Højere produktionshastighed: Effektive målinger reducerer nedetid og øger output.
  • Ensartet produktkvalitet: Korrekte indstillinger sikrer, at alle produkter opfylder kvalitetsstandarder.
  • Færre produktionsstop: Problemer opdages tidligt, hvilket mindsker driftsstop.
  • Længere levetid for klinger og lejer: Optimal justering reducerer slid og øger levetiden.
  • Færre vibrationer: Mindre vibrationer forbedrer arbejdsforholdene og maskinens stabilitet.
  • Mindre spild: Effektiv måling minimerer materialespild og optimerer ressourcerne.

Trådløs funktionalitet

EASY-LASER® E980 Sawmill opererer trådløst via Bluetooth®, hvilket fjerner behovet for kabler til detektoren. Den har en måleflade på 20×20 mm og et indbygget batteri, der gør systemet mobil og nemt at bruge i forskellige opstillinger.

D23 Laser transmitter

Systemet leveres med en praktisk D23 lasertransmitter med roterende hoved. Denne transmitter kan måle op til en afstand af 20 meter. Den roterende laserstråle skaber et 360 graders referenceplan over hele måleobjektet. D23 transmitter erstatter den traditionelle klavertråd, som tidligere blev centralt opspændt. Med D23 kan brugeren frit bevæge sig rundt om maskinen og foretage justeringer, mens de følger resultaterne i realtid. Dette øger både effektiviteten og brugervenligheden.

Dokumentation og rapportering

EASY-LASER® E980 Sawmill genererer omfattende dokumentationsrapporter i .pdf-format, som kan tilpasses med eget firmalogo. Desuden kan data eksporteres til Excel-format, der er kompatibelt med databaseprogrammet EasyLink. Dette gratis program kan hentes fra producentens hjemmeside og tilsluttes din PC. Det giver brugeren mulighed for at tilpasse udseendet af dokumentationsrapporter samt foretage backup af målinger.

Udskrift og hukommelse

Rapporter kan printes direkte på stedet ved hjælp af en termisk printer (EASY-LASER® Printer for E-series, tilbehør) eller gemmes på et USB-stik. Alle tidligere målinger og rapporter gemmes i displayenhedens interne hukommelse. Dette gør det nemt at gennemføre nye målinger baseret på tidligere justeringer og data.

Hurtig opstart

Med en stregkodelæser (tilbehør) kan præindtastede måledata hurtigt indlæses, hvilket gør det muligt at starte målingen med det samme. Dette sparer tid og forbedrer workflowet i savværket, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

Du kan finde flere oplysninger og bestille EASY-LASER® E980 Sawmill på producentens hjemmeside.

Det hårdføre EASY-LASER® E980 Sawmill er IP65/66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® E980 Sawmill let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video

Relaterede varer

XT290 Digital Level

XT290 Digital Level fra EASY-LASER®

XT660 Shaft - basic

XT660 Shaft

Send forespørgsel