Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

XT660 Shaft

Beskrivelse

EASY-LASER® XT660 Shaft er som de øvrige systemer i XT-generationen bygget på den nye cross-platform teknologi – sammenlign evt. forskellene på XT-seriens funktioner på Compare Products XT-series Shaft Alignment. EASY-LASER® XT660 Shaft er – foruden den prisvindende XT12 Display Unit med touch-screen i farve og op til 16-timers driftstid – også baseret på en gratis app-løsning, så skærmen på din iOS eller Android tablet eller smartphone også kan fungere som display unit. Se liste for kompatible iOS og Android enheder. I den intuitive app finder du desuden en User Manual, som du kan læse direkte på din skærm – og manualen åbner automatisk det relevante kapitel afhængig af, hvor du er i måleprocessen.

Med EASY-LASER® XT660 Shaft får du et præcist system til opretning af roterende aksler – eksempelvis mellem motor og pumpe eller generator og gearkasse – kort sagt mange typer af installationer i forskellige industrier. EASY-LASER® XT660 Shaft kan måle horisontale såvel som vertikale eller flangemonterede maskinopstillinger – visuelt kan der vælges mellem flere forskellige maskintyper som eksempelvis pumpe, kompressor, motor, generator, turbine, gearkasse m.fl. – og også 3 maskiner i forlængelse (Machine train). EASY-LASER® XT660 Shaft kan ved hjælp af sin punktlaser ved installation af en maskine også måle fundamentet for vrid/planhed (Twist/Flatness). Desuden kan EASY-LASER® XT660 Shaft også bruges som digitale måleure under programmet Values, og målingens resultater kan dokumenteres. Med Values programmet kan leje- eller akselbelastningen også måles – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions.

En korrekt opretning resulterer ikke i blot et reduceret vibrationsniveau og mindre slitage på koblinger, lejer, tætninger, tandhjul med videre, der kommer tilbage i form af et markant sparet energiforbrug – men også risikoen for havari og de medfølgende omkostninger er betydelig reduceret. Læs mere om de mange omkostningsbesparelser ved laser opretning på Laser Alignment Justification eller 5 gode grunde til laser opretning. Læs også om hvor ofte maskineri skal kontrolleres for nødvendig laser opretning på How long will rotating machinery stay accurately aligned?

EASY-LASER® XT660 Shaft fungerer trådløst via Bluetooth® – altså intet kabel mellem display unit og S- og M-enhederne – der er udstyrede med digitale gradmålere og kan måle i en afstand op til 20 meter. De to detektorer med indbygget batteri op til 24-timers driftstid har en 20×20 mm måleflade med 1-akset TruePSD teknologi, der indebærer 2-vejs punkt-laserstråle, der gør det muligt at måle større maskiner og længere afstande end en linjelaser. Det giver også en højere nøjagtighed, når der er en stærk og modsatrettet reaktion til stede i koblingen.

Som de øvrige EASY-LASER® systemer anvender EASY-LASER® XT660 Shaft funktionen EasyTurn, hvor der blot er behov for 20 grader mellem hver af de 3 målinger. EASY-LASER® XT660 Shaft har også fået nye og andre målemetoder – eksempelvis Continuous Sweep og Multipoint – som giver dig en større fleksibilitet, når du har brug for at opnå det perfekte måleresultat. Med Continuous Sweep sker der en automatisk registrering af måleværdierne – når akslen drejes, registreres der hundredvis af målepunkter, og startpunktet er op til dig. Multipoint er stort set det samme som EasyTurn, men i stedet kan du registrere flere målepunkter på det område, som du roterer akslen. Du kan vælge at holde dine målinger op mod en standardtolerance – læs mere på ANSI/ASA S2.75-2017 standard.

EASY-LASER® XT660 Shaft kan ved behov udbygges med blandt andet vibrationsmåler og bælteopmålingsudstyr. Ved hjælp af den nyudviklede vibrationsmåler EASY-LASER® Vibrometer XT280 (tilbehør) kan der gennemføres en vibrationsanalyse, som kan dokumenteres. Med bælteopmålingsudstyret EASY-LASER® XT190-BTA Digital Belt alignment (tilbehør) kan en bæltetransmission oprettes og ligeledes dokumenteres.

EASY-LASER® XT660 Shaft leverer dokumentationsrapport i .pdf format inkl. eget firmalogo og som Excel-fil, og ved afslutning af en dokumentationsrapport er det muligt at underskrive rapporten digitalt.  Du kan med det samme dele rapporten via e-mail, tilføje fotos eller noter i rapporten eller gemme rapporten på USB-stik. Via USB-stik er det også muligt at importere filer i XT12 Display Unit. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. Såfremt indtastede måledata skal bruges gentagende gange, kan der oprettes en template, som blandt andet kan indeholde afstande, tolerancer, omdrejninger, maskintype, navn på maskine m.fl. Via en indbygget QR code scanner kan maskinens registrerede måledata eller en template hurtigt gemmes eller indlæses.

EASY-LASER® XT660 Shaft inklusive XT12 Display Unit kan skærmens indbyggede 13 megapixel kamera udvides (kun ab fabrik) med et IR-kamera (tilbehør). Hermed kan du tage et termisk foto før og efter opmålingen og inkludere disse i dokumentationsrapporten. Systemet kan også efter ønske leveres uden det standard indbyggede kamera (kun ab fabrik) (tilbehør). HDMI udgang er standard på XT12 Display Unit, og ved direkte tilslutning af en større skærm eller projekter – uden brug af ekstra software – kan denne funktion især være brugbar ved undervisning i større grupper.

Det hårdføre EASY-LASER® XT660 Shaft er IP66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® XT660 Shaft let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video