Kategori

MODUS™

Beskrivelse

Renishaws MODUS metrologi-software gør avanceret måling enkel.

MODUS-software tilbyder en kraftfuld platform til at udvikle og køre inspektionsprogrammer, herunder fuld support til den banebrydende REVO 5-akse måleteknologi.

  • Fuld support til I++ DME-kompatible metrologi-controllere, herunder Renishaws UCC-serie af universelle CMM-controllere.
  • Fuld kompatibilitet med REVO.
  • CAD-drevet offline programmering med support for neutrale formater som IGES, STEP, Parasolid® og VDA-FS.
  • Høj kvalitet integration med CATIA® (v5 og v4), Siemens® NX™ (tidligere Unigraphics®), Pro/E® og Solidworks® CAD/CAM-løsninger.
  • Fuld bevægelsessimulering, inklusive 5-akse bevægelser.
  • Indfødt DMIS-support.
  • Certificerede matematiske algoritmer.
  • Kraftfuld tekst- og grafisk rapportering.
  • Fleksibel output af resultatdata, herunder certificeret Q-DAS.

Kraftfuld metrologi-software

MODUS screenshot blisk measurement

Renishaws MODUS-software tilbyder en kraftfuld platform til 5-akse måling. Et konfigurerbart brugergrænseflade gør det muligt at udvikle indfødte DMIS-programmer offline, hvor geometri, indbyggede dimensioner og tolerancedata hentes fra CAD, med fuld simulering. Softwaren inkluderer certificerede algoritmer til funktionsmåling, funktionskonstruktion og deljustering.

Programmer kan oprettes offline direkte fra CAD med verificering af probebaner på skærmen. CMM-miljøet, fastgørelsen og placeringen af delen på maskinen kan alle defineres, hvilket muliggør fuld simulering af 5-akse måleprogrammer. Dette minimerer CMM-nedetid, da programmerne ankommer til maskinen klar til at køre, med lidt eller ingen behov for testkørsel.

Standarder fremmer interoperabilitet.

MODUS real time reporting screenshot

Bygget på en grund af industri-standarder som DMIS, I++ DME, DML og Microsoft® SQL Server, maksimerer MODUS kompatibiliteten med dine eksisterende programmer og rapporter. Fleksible rapporteringsmuligheder omfatter tekstbaserede og grafiske rapporter samt resultatdata, der kan eksporteres i en bred vifte af filformater, herunder certificeret Q-DAS til omfattende SPC-analyse.

Rapporteringsmulighederne i MODUS er omfattende, herunder traditionelle CMM-tekstrapporter med detaljeret brugerdefineret formatering. Grafisk rapportering muliggør, at resultater kan vises i forhold til CAD-modellen, herunder whisker-diagrammer eller 3D-formplotting for mange funktioner.

Fremtidssikret

REVO inspecting blisk

MODUS metrologi-software er en fremtidssikret investering, der sikrer garanteret adgang til de nyeste fremskridt inden for sensor- og controllert teknologi fra Renishaw.

Dette vil omfatte fremtidige sensorer til REVO 5-akse målesystemet, herunder måling af overfladefinish.

Relaterede varer

Blade Toolkit

Blade Toolkit

Kategori
MODUS™ 2

MODUS 2

Kategori

Send forespørgsel