Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DeMeet

DeMeet CNC Touch Probe
koordinatmålemaskiner

DeMeet 3D CNC-koordinatmålemaskiner giver automatisk, bruger uafhængig kvalitetskontrol med måleresultater, der kan bruges til den internationale længdestandard. Målemaskinerne er tilgængelige i Video (optisk) og Combo-model (multi-sensor til kombineret video og touch probe målinger).

DeMeet multi sensor målemaskine er et fremragende alt-i-et-alternativ til andre måleinstrumenter, for eksempel et målemikroskop, profilprojektor og højdemåler. Maskinerne har et fremragende præstationsforhold, der giver høj præcisionkontrol i målelaboratorier såvel som på produktions gulvet. Anvendelser af optisk og multisensor måling er blandt andet inden for præcisioningeniør, medicin, plast og elektronikindustrien.

Video- og kombinationsmåler til generel kvalitetskontrol med et målområde der er med til at sætte markedsstandarten. DeMeet-220 er udviklet som en personlig målemaskine med et desktopdesign. Til inspektion af større produkter eller til batchmålinger er 400-serien allround målemaskiner, med DeMeet-705 øverst i rækken.

Viser alle 5 resultater