Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E980 Sawmill

Beskrivelse

EASY-LASER® E980 Sawmill giver dig mulighed for at øge effektiviteten i et savværk og spare penge. Med systemet kan blandt andet kontrollere for rethed (Straightness), planhed (Flatness) og vinkelrethed (Squareness) i forhold til de vertikale og vandrette planer – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions. Systemet er nemt at bruge og kan anvendes til både cirkulære- og båndsavklinger. Til opmåling af båndhjulsprofiler skal der anvendes en speciel vinkelprisme (tilbehør).

Fordelene ved at anvende EASY-LASER® E980 Sawmill er blandt andet:

  • Højere produktionshastighed
  • Ensartet produktkvalitet
  • Færre produktionsstop
  • Længere levetid for klinger og lejer
  • Færre vibrationer
  • Mindre spild

EASY-LASER® E980 Sawmill fungerer trådløst via Bluetooth® – altså intet kabel til detektoren med 20×20 mm måleflade og indbygget batteri.

EASY-LASER® E980 Sawmill leveres med en praktisk og brugervenlig D23 Laser transmitter med roterende hoved, som kan måle op i en afstand på 20 meter. Laserstrålen roterer konstant og skaber et 360 graders referenceplan over hele måleobjektet. D23 Laser transmitter erstatter den traditionelle klavertråd, der blev centralt opspændt, og med D23 laser transmitter kan du altså frit bevæge dig rundt i maskinen og foretage justeringer, mens du følger resultatet af justeringen i realtid.

EASY-LASER® E980 Sawmill leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via en termisk printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. Med en stregkodelæser kan præindtastede måledata indlæses, og målingen hurtigt sættes i gang.

Det hårdføre EASY-LASER® E980 Sawmill er IP65/66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® E980 Sawmill let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video