Kategori

Cruiser serien CMM

Beskrivelse

Cruiser Serien: Højtydende CNC CMM

Cruiser serien er en stor CNC CMM (Coordinate Measuring Machine) med høj ydeevne. Den er designet ved hjælp af computerassisteret design og metoder som finite element analysis og dynamisk egenskabsanalyse. Disse teknikker sikrer, at den nyeste generation af CMM’en har god stivhed og stabilitet.

Ideel til Store Dele

Cruiser serien er perfekt til præcise målinger i produktionsmiljøer, hvor store dele håndteres. Den kan udføre forskellige opgaver som dele måling, form måling, reverse engineering og kvalitetskontrol. Dens fleksibilitet gør den uundgåelig i metrologiske centre og fabrikker.

Stabil og Effektiv Struktur

CMM’en har en høj L-formet støttestruktur, som sikrer stabilitet og god drift. Denne konstruktion giver et stort målerum, hvilket er afgørende, når man arbejder med store komponenter. Den hurtige målehastighed og minimal pitch og yaw sikrer høj nøjagtighed i målingerne.

Avanceret Guide Way Design

Guide way-systemet bruger en fløjteprofil-sektion. Dette design, sammen med de lukkede statiske trykguides, øger stivheden af gasemballagen. Det forbedrer nøjagtigheden af Y-aksens guide way, hvilket er vigtigt for præcise målinger.

Robust Materialevalg

Arbejdsbordet, de tre aksers guide ways og de opretstående søjler er alle fremstillet af granit. Granitmaterialet giver fremragende termisk stabilitet, høj stivhed og god kvalitet. Den samlede maskine nyder godt af denne konstruktion, hvilket sikrer stabilitet under drift.

Fleksible Måleprober

Cruiser serien kan anvende Renishaws komplette udvalg af måleprober. Den kan bruge både trigger prober, kontakt scanningsprober og LS-seriens laser scanningsprober. Denne fleksibilitet gør det muligt at udføre hurtig scanning af komplekse dele, hvilket er essentielt for reverse engineering.

Cruiser serien er en alsidig og pålidelig løsning til præcise målinger af store dele. Dens avancerede design, robuste materialer og fleksible målemetoder sikrer, at den kan håndtere en bred vifte af måleopgaver. Uanset om det er i produktionen eller metrologiske centre, leverer Cruiser CMM’en resultater af høj kvalitet. Dens stabilitet og præcision gør den til et uundgåeligt værktøj for industrier, der kræver nøjagtige målinger.

Preformance

Machine
Frame CMM MACHINE
RENISHAW UCC Control System
Calibration Ball with Support Base
User and System Manuals

Computer System

Minimum configuration:core2 /4G RAM/500GB Hard Disk/ 1G Graphic Card /19″Color LCD Monitor/ Window’s OS-Windows 7 system

HP Color DeskJet Printer

Software System

Rational DMIS software

RENISHAW Probe System

Renishaw tough-trigger probe or high precision scanning probe

Renishaw Probe Styli Kit

parametere

parametere

Relaterede varer

Navigator Series CMM

Navigator Serien CMM

Kategori
Metroking Series CMM

Metroking Serien CMM

Kategori
Miracle-P Series CMM - excellet

Miracle-P-serien

Kategori
Miracle - Leader

Leader Miracle

Kategori

Send forespørgsel