E975 Roll alignment

Beskrivelse

EASY-LASER® E975 Roll alignment er primært designet til rullejustering i f.eks. trykpresser, papirmaskiner og konverteringsmaskiner. Systemet er velegnet, når kun en eller to ruller skal udskiftes eller justeres på samme tid – den maksimale måleafstand mellem laser transmitter og detektor er 20 meter (i hver sin retning). Systemet er egnet til rullediameter fra 80-400 mm med en rullelængde på minimum 300 mm (tilbehør-brackets til andre størrelser fås på forespørgsel). Takket være det faktum, at EASY-LASER® E975 Roll alignment hurtigt kan installeres på maskinen, kan systemet bruges under korte stop for at kontrollere – og om nødvendigt justere eller udskifte – en rulle. Hvor mere avancerede metoder kan kræve længerevarende produktionsstop og et udefra firma til løsning af opmålingen, kan du med EASY-LASER® E975 Roll alignment selv gøre arbejdet. Og andre metoder som måling med prisme langs maskinen tager ofte længere tid at forberede. Med andre ord har du bedre kontrol over maskintiden og produktiviteten – og under den korte nedetid kan du effektivt måle og måske også justere eller genplacere en rulle.

EASY-LASER® E975 Roll alignment anvender en nem og pålidelig målemetode. Systemet består i korte træk af en laser transmitter, en display unit med guidende software og en detektor placeret på rullen. Der anvendes ingen stativ på maskinens side, hvilket eliminerer risikoen for, at referencen (laserstrålen) flyttes ved et uheld. Der skal ikke tages hensyn til nogen som helst maskinbeskyttende elementer, da laser transmitteren er placeret på indersiden af rulleopstillingen. I forhold til mange konkurrerende metoder, er EASY-LASER® E975 Roll alignment en omkostningseffektiv løsning for ethvert firma. Investeringen tilbagebetaler sig hurtigt gennem det reducerede antal u-planlagte driftstop og længere levetid for sliddelene. Samtidig kan E975 let udvides til at kunne løse andre former for opretningsopgaver ved tilvalg af tilbehør – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions.

EASY-LASER® E975 Roll alignment fungerer trådløst via Bluetooth®. Detektoren med indbygget batteri har en 20x20mm måleflade med TruePSD teknologi, der indebærer en præcision ned til ± 0.02 mm/m. Bemærk, E2 detektor aflæser udelukkende vinkler, ikke positioner (hertil kræves ekstraudstyr som eksempelvis E7 detektor).

EASY-LASER® E975 Roll alignment leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres.

Kort sagt er EASY-LASER® E975 Roll alignment let at bruge, meget præcist og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video

Relaterede varer

XT660 Shaft - basic

XT660 Shaft

XT550 Ex/ATEX Shaft

XT550 Ex/ATEX Shaft

E920

E920 Geometri

Send forespørgsel