Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E930 Extruder

Beskrivelse

EASY-LASER® E930 Extruder er specielt udviklet til opretning af ekstrudermaskiner. Systemet er designet til at udføre rethedsmålinger (Straightness) primært på ekstruderingsrør. En anden mulighed kan også være hydrauliske rør. Laser transmitterens stråle kan sidestilles med en fuldstændig ret og vægtløs lineal, og programmerne vejleder dig igennem måleproceduren, hvilket fremskynder arbejdet. Måleafstanden er op til 40 meter, og systemet fungerer med diametre ned til Ø 50 mm. Ved tilvalg af tilbehør kan også andre typer målinger gennemføres – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions.

Med EASY-LASER® E930 Extruder er alt er et spørgsmål om rethed (Straightness). Centerpunktet på gearkasseakslen skal falde sammen med midterlinjen af ekstruderrøret. Ellers vil skruen ved rørets indløbsende blive presset mod røret, hvilket vil medføre unormalt slid på skrue og rør samt et højere energiforbrug. Dette slid kan også resultere i metalfragmenter i det producerede materiale. Med en oprettet ekstrudermaskine vil der være mindre slitage på ekstruderens skrue og rør, mere ensartet kvalitet og en mere jævn temperatur på det producerede materiale, lavere energiforbrug, mindre behov for reservedele og forlængelse af maskinens oppe- og levetid.

Under justeringsproceduren med EASY-LASER® E930 Extruder drejes både detektor og spindel og dermed en selvkalibrering af systemet. På denne måde kan du bestemme, hvordan spindlens centerlinje er relateret til rørets centrum på indløbsenden. Måleproceduren kan deles ind i fire trin. 1) Justering af motor/gearkasse – justeringen af transmissionen mellem motor og gearkasse udføres med et EASY-LASER® Shaft alignment system (tilbehør). 2) Justering af gearkassens center/indløb på ekstruderrør – justeringen af centeret for gearkasseakslen i forhold til midterlinjen af ekstruderrøret ved dets indløb udføres med EASY-LASER® E930 Extruder systemet. 3) Justering af gearkassecenter/udløb på ekstruderrør – justeringen af centeret for gearkasseakslen i forhold til midterlinjen af ekstruderrøret ved dets udløb udføres med EASY-LASER® E930 Extruder systemet. 4) Rethedsmåling (Straightness) af ekstruderrøret – udføres med EASY-LASER® E930 Extruder systemet. Se yderligere om måleproceduren i vedhæftede .pdf Extruder Guide.

EASY-LASER® E930 Extruder leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres.

Kort sagt er EASY-LASER® E930 Turbine alignment let at bruge, meget præcist og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video