Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E960 Turbine alignment

Beskrivelse

EASY-LASER® E960 Turbine alignment gør måling- og justeringsarbejdet af diagrammer og lejer lettere takket være den trådløse detektorenhed og måleprogrammer, der guider dig gennem måleprocessen. Sammenlignet med ældre metoder som eksempelvis en klavertråd er arbejdet meget hurtigere, nemmere og mere præcist. E960 er designet og bygget til selv den mest krævende udfordring og let at installere på en enhver maskinopsætning.

EASY-LASER® E960 Turbine alignment* fås i to versioner:

  1. E960-A er egnet til gasturbiner og mindre dampturbiner. Systemet fungerer med diametre på Ø 150-1700 mm. Detektorens bracket gør det muligt at forskyde detektoren op til 10 mm, så der kan måles flere positioner uden at flytte detektorens bracket.
  2. E960-B er egnet til større turbiner. Systemet fungerer med diametre på Ø 200-1700 mm som standard og op til Ø 4500 mm med tilbehør brackets. Detektorens bracket gør det muligt at forskyde detektoren op til 60 mm, så der kan måles flere positioner uden at flytte detektorens bracket.

* Software, laser transmitter og detektor er fælles for systemerne. Detektor brackets er forskellige.

Med et EASY-LASER® E960 Turbine alignment system kan du måle rethed (Straightness), og ved tilvalg af tilbehør kan også andre typer målinger gennemføres – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions. Straightness programmerne er meget alsidige. Du kan tilføje og fjerne målepunkter og gentage enkeltmålinger til enhver tid under en måling. Op til 999 målepunkter kan programmet håndtere. Du kan kombinere hele og halve boringer i en enhver mulig kombination i en måling, og programmet vil i alle tilfælde beregne den korrekte centerlinje. Måleprogrammet indeholder mange forskellige metoder til en Straightness måling: 1-point måling, 4-point måling, Multipoint måling (også ovalitetsmåling), 3-point måling, og 3-point måling med vilkårlig vinkel. En reference detektor (tilbehør) kan eventuelt bruges til at overvåge laser transmitter positionen på længere afstande. De hårdføre dele er designet til stor præcision, og E960 måler med en opløsning ned til 0,001 mm. Måleafstanden er op til 40 meter.

EASY-LASER® E960 Turbine alignment gør det muligt takket være sin store farveskærm med overskuelige grafer og måledata at evaluere måleresultaterne direkte på stedet. Ethvert målepunkt kan sættes som reference, og du kan også indstille en offset-værdi, som centerlinjen skal genberegnes efter. Du kan også anvende beregningsmetoder som eksempelvis Waviness (kort og lang) og Best-fit. Det er også muligt at kontrollere måleresultaterne mod en toleranceværdi. E960 udfører alle disse komplicerede beregninger for dig.

EASY-LASER® E960 Turbine alignment leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres.

Kort sagt er EASY-LASER® E960 Turbine alignment let at bruge, meget præcist og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video