EASY-LASER® E970 Parallelism

Beskrivelse

EASY-LASER® E970 Parallelism System

EASY-LASER® E970 Parallelism systemet tilbyder en effektiv løsning til opretning af ruller og forskellige objekter. Det er ideelt til brug i mange industrier, herunder papirmaskiner, trykkerier og valseværker. Systemet kan også anvendes til at måle og justere skinner, overhead spor, produktionslinjer, gantry robotter og metalplader. Det er især nyttigt, når mange objekter skal måles og justeres, eller når der skal måles over lange afstande.

Maksimal Afstand og Kapacitet

EASY-LASER® E970 kan operere over en maksimal afstand på 80 meter, hvilket giver stor fleksibilitet. Dette dækker 40 meter i hver retning fra lasertransmitteren. Systemet kan håndtere op til flere hundrede måleobjekter på én gang. Det er velegnet til ruller med en diameter fra 40 mm og opad. Systemet er ikke kun begrænset til parallelitetsmåling; det kan også måle planhed og rethed af ruller, hvilket giver omfattende anvendelsesmuligheder.

Avanceret Målemetode

Systemet anvender en traditionel laserstråle som referencelinje. Strålen peges ved siden af maskinen og afbøjes 90 grader mod måleobjektet via en vinkelprisme. Prismen flyttes i takt med laserstrålen og afbøjes ved hver rulle, der skal måles. Begge ender af rullen måles, og der genereres en vinkelværdi, som sammenlignes med referencelinjen. Justeringen kan udføres i “live mode”, hvilket betyder, at feedback er øjeblikkelig. Du kan tilføje, fjerne eller gen-måle objekter når som helst under målingen, og resultaterne vises både grafisk og i en digital tabel.

Trådløs Funktionalitet og Præcision

EASY-LASER® E970 Parallelism fungerer trådløst via Bluetooth®. Detektoren har et indbygget batteri og en måleflade på 20×20 mm med TruePSD-teknologi. Denne teknologi sikrer en præcision på under 1% + 1 ciffer. Jo tættere en måling er på 0, jo bedre er nøjagtigheden, hvilket gør systemet meget pålideligt.

Omfattende Dokumentation

EASY-LASER® E970 leverer dokumentationsrapporter i .pdf-format, som kan inkludere dit eget firmalogo. Derudover kan rapporterne gemmes i Excel-format, hvilket gør det nemt at integrere med andre systemer. EasyLink-programmet kan hentes gratis fra producentens website. Det giver mulighed for at tilpasse udseendet af dokumentationsrapporter og sikkerhedskopiere dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet med EASY-LASER® Printer for E-series, eller gemme rapporten på et USB-stik.

Brugervenlighed og Effektivitet

EASY-LASER® E970 Parallelism er designet til at være brugervenligt. Det tilbyder en høj grad af præcision og leverer dokumentation for den udførte opretning. Systemet gemmer alle tidligere målinger i sin interne hukommelse, hvilket gør det nemmere at gennemføre fremtidige justeringer baseret på tidligere resultater. Kort sagt er EASY-LASER® E970 et effektivt og alsidigt værktøj til præcise målinger og justeringer i en række forskellige industrier. Med dette system kan du forvente pålidelige resultater, reduceret nedetid og forbedret driftseffektivitet.

Kort sagt er EASY-LASER® E970 Parallelism let at bruge, meget præcist og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video

Relaterede varer

XT770 Shaft - basic system

XT770 Shaft

XT440 Shaft - indhold

XT440 Shaft

E960 Turbine alignment

EASY-LASER® E960 Turbine Alignment

E930 Extruder

EASY-LASER® E930 Extruder

Send forespørgsel