Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

XT770 Shaft

Beskrivelse

Ekstra kraft på XT generationen

EASY-LASER® XT770 Shaft er den mest kraftfulde i XT-generationen, der er bygget på den nye cross-platform teknologi – sammenlign evt. forskellene på XT-seriens funktioner på Compare Products XT-series Shaft Alignment. EASY-LASER® XT770 Shaft er – foruden den prisvindende XT12 Display Unit med touch-screen i farve og op til 16-timers driftstid. Baseret på en gratis app-løsning, så skærmen på din iOS eller Android tablet eller smartphone også kan fungere som display unit. Se liste for kompatible iOS og Android enheder. I den intuitive app finder du desuden en User Manual, som du kan læse direkte på din skærm – og manualen åbner automatisk det relevante kapitel afhængig af, hvor du er i måleprocessen.

Med EASY-LASER® XT770 Shaft får du et fleksibelt highend system til blandt andet opretning af roterende aksler – eksempelvis mellem motor og pumpe, generator og gearkasse eller mellem motor, gearkasse og propelaksler på skibe.. EASY-LASER® XT770 Shaft kan måle horisontale såvel som vertikale eller flangemonterede maskinopstillinger – og også flere maskiner (antallet er op til dig) i forlængelse (Machine train). Visuelt kan der vælges mellem flere forskellige maskintyper som eksempelvis pumpe, kompressor, motor, generator, turbine, gearkasse m.fl.

Punktlaser med mange muligheder

EASY-LASER® XT770 Shaft kan ved hjælp af sin punktlaser ved installation af en maskine også måle fundamentet for vrid/planhed (Twist/Flatness). I forhold til XT440, XT550 og XT660 Shaft har EASY-LASER® XT770 Shaft programmet Basic flatness, hvor det er muligt at måle planheden på eksempelvis en maskines fundament. Med EASY-LASER® Cardan Bracket Set (tilbehør) kan EASY-LASER® XT770 Shaft også måle maskinopsætninger med kardanaksel.

Med programmet EasyTrend har EASY-LASER® XT770 Shaft den unikke funktion at kunne holde øje med motorens bevægelser over tid ved hjælp af DM-brackets (tilbehør), og du kan således kontrollere for Thermal Growth og problemer med rørspænding. Desuden kan EASY-LASER® XT770 Shaft også bruges som digitale måleure under programmet Values, og målingens resultater kan dokumenteres. Med Values programmet kan leje- eller akselbelastningen også måles – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions.

En korrekt opretning resulterer ikke i blot et reduceret vibrationsniveau og mindre slitage på koblinger, lejer, tætninger, tandhjul med videre, der kommer tilbage i form af et markant sparet energiforbrug – men også risikoen for havari og de medfølgende omkostninger er betydelig reduceret. Læs mere om de mange omkostningsbesparelser ved laser opretning på Laser Alignment Justification eller 5 gode grunde til laser opretning. Læs også om hvor ofte maskineri skal kontrolleres for nødvendig laser opretning på How long will rotating machinery stay accurately aligned?

Trådløs forbindelse

EASY-LASER® XT770 Shaft fungerer trådløst via trådløs forbindelse– altså intet kabel mellem display unit og S- og M-enhederne – der er udstyrede med digitale gradmålere og kan måle i en afstand op til 20 meter. De to måleenheder med indbygget batteri op til 24-timers driftstid har en 20×20 mm måleflade med 2-akset TruePSD teknologi, der indebærer 2-vejs punkt-laserstråle, der gør det muligt at måle større maskiner og længere afstande end en linjelaser. Det giver også en højere nøjagtighed, når der er en stærk og modsatrettet reaktion til stede i koblingen. Med 2-aksede måleenheder er det muligt af aflæse og gemme værdier i både vertikal og horisontal retning.

Som de øvrige EASY-LASER® systemer anvender EASY-LASER® XT770 Shaft funktionen EasyTurn, hvor der blot er behov for 20 grader mellem hver af de 3 målinger. EASY-LASER® XT770 Shaft har også andre målemetoder som Continuous Sweep og Multipoint, der giver dig en større fleksibilitet, når du har brug for at opnå det perfekte måleresultat. Med Continuous Sweep sker der en automatisk registrering af måleværdierne – når akslen drejes, registreres der hundredvis af målepunkter, og startpunktet er op til dig. Multipoint er stort set det samme som EasyTurn, men i stedet kan du registrere flere målepunkter på det område, som du roterer akslen. Du kan vælge at holde dine målinger op mod en standardtolerance – læs mere på ANSI/ASA S2.75-2017 standard. Under opretning tillader funktionen 360 Live Adjustment en mere avanceret justeringsmulighed, da justering af vertikalt og horisontalt niveau kan gøres samtidigt.

Ekstra muligheder med GEO

Du kan udvide EASY-LASER® XT770 Shaft med et GEO Kit, der giver mulighed for flere geometriske opmålinger. Med et EASY-LASER® GEO Kit følger der en Laser Transmitter D22 baseret på Point Laser Techonology. Den multimonterbare Laser Transmitter D22 med 360° drejbar hoved kan måle i en afstand op til 40 meter.

EASY-LASER® XT770 Shaft kan ved behov udbygges med blandt andet vibrationsmåler og bælteopmålingsudstyr. Ved hjælp af vibrationsmåleren EASY-LASER® Vibrometer XT280 (tilbehør) kan der gennemføres en vibrationsanalyse, som kan dokumenteres. Med bælteopmålingsudstyret EASY-LASER® XT190-BTA Digital Belt alignment (tilbehør) kan en bæltetransmission oprettes og ligeledes dokumenteres.

PDF dokumentation

EASY-LASER® XT770 Shaft leverer dokumentationsrapport i .pdf format inkl. eget firmalogo og som Excel-fil, og ved afslutning af en dokumentationsrapport er det muligt at underskrive rapporten digitalt.  Du kan med det samme dele rapporten via e-mail, tilføje fotos eller noter i rapporten eller gemme rapporten på USB-stik. Via USB-stik er det også muligt at importere filer i XT12 Display Unit. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. Såfremt indtastede måledata skal bruges gentagende gange, kan der oprettes en template, som blandt andet kan indeholde afstande, tolerancer, omdrejninger, maskintype, navn på maskine m.fl. Via en indbygget QR code scanner kan maskinens registrerede måledata eller en template hurtigt gemmes eller indlæses.

EASY-LASER® XT770 Shaft inklusive XT12 Display Unit kan skærmens indbyggede 13 megapixel kamera udvides (kun ab fabrik) med et IR-kamera (tilbehør). Hermed kan du tage et termisk foto før og efter opmålingen og inkludere sidstnævnte i dokumentationsrapporten. Systemet kan også efter ønske leveres uden det standard indbyggede kamera (kun ab fabrik) (tilbehør). HDMI udgang er standard på XT12 Display Unit, og ved direkte tilslutning af en større skærm eller projekter – uden brug af ekstra software – kan denne funktion især være brugbar ved undervisning i større grupper.

Det hårdføre EASY-LASER® XT770 Shaft er IP66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® XT770 Shaft alsidigt, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

Andre modeller indenfor EASY-LASER® XT serien er: XT440 Shaft,  XT550 Ex/ATEX Shaft, XT660 ShaftXT280 Vibrometer

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.

Video