Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E970 Parallelism

Beskrivelse

Med EASY-LASER® E970 Parallelism systemet får du mulighed for opretning af ruller og andre objekter i talrige muligheder. Udover papirmaskiner, trykkerier og valseværker kan EASY-LASER® E970 Parallelism også måle og justere skinner, overhead spor, produktionslinjer, gantry robotter, metalplader og mange andre typer maskiner. EASY-LASER® E970 Parallelism er især velegnet, når mange objekter skal måles og justeres, og når man måler over en lang afstand. Den maksimale afstand med et standard system er 80 meter (40 meter i hver retning fra laser transmitter), og antallet af måleobjekter kan være flere hundrede. Systemet er egnet til rullediameter fra 40 mm og opefter. EASY-LASER® E970 Parallelism er ikke kun begrænset til parallelitetsmåling (Parallelism). Du kan blandt andet også måle fundament planhed og planhed af ledningssektioner (sugekasser) (Flatness) og rethed af ruller (Straightness) – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions. Med en smule tilbehør kan E970 også bruges til opretning af roterende aksler. EASY-LASER® E970 Parallelism er med andre ord en meget omkostningseffektiv løsning til din vedligeholdelsesafdeling.

EASY-LASER® E970 Parallelism anvender den traditionelle metode, hvor en laserstråle (referencelinje) peges ved siden af maskinen og derefter afbøjes 90 grader mod måleobjektet via en vinkelprisme. Prismen flyttes sammen med laserstrålen og afbøjes ved hver rulle, som skal måles og eventuelt justeres. Begge ender af rullen måles, og der fremkommer en vinkelværdi, som sammenlignes med referencelinjen eller en referencerulle. Justering af rullerne kan udføres i live mode med en øjeblikkelig feedback. Du kan tilføje, fjerne eller gen-måle objekter når som helst under målingen, og resultatet vises både grafisk og digitalt i en tabel. Se venligst vedhæftede .pdf Roll Alignment Guide for detaljeret indblik i målemetoden.

EASY-LASER® E970 Parallelism fungerer trådløst via Bluetooth®. Detektoren med indbygget batteri har en 20x20mm måleflade med TruePSD teknologi, der indebærer en præcision på <1% + 1 ciffer af resultatet – altså jo nærmere en måling er på 0, des bedre er nøjagtigheden.

EASY-LASER® E970 Parallelism leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres.

Kort sagt er EASY-LASER® E970 Parallelism let at bruge, meget præcist og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

Video