Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Renishaw lancerer sit nye OPTiMUM ™ diamant styli serie på Control 2019 messen i Stuttgart.

OPTiMUM diamant styli serien er specielt udviklet til brug inden for metrologiske applikationer, der kræver en slidstærkt stylus. Den største fordel ved sine diamantbelagte kugler er, at de vil opretholde deres runde facon og vil blive påvirket ved at “samle” andet materiale op eller for tidligt slid ved scanning af ru materialer eller bløde legeringer. Dette giver flere fordele, herunder et øget arbejdsliv og reduktion i rekalibrering og inspektionBygget til bestilling, kan vores OPTiMUM diamantbelagte styli fremstilles i flere trådstørrelser og stamme materialer med kugleformater fra 1,5 mm til 8 mm, der passer til din specifikke anvendelse. Sortimentet understøtter det stigende behov for høj ydeevne og hastighed i scanningapplikationer kombineret med produkt tilgængelighed og pris.

MTS Randers A/S forhandler alle stylis fra Renishaw