Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nu er vores nye blålys scanner AutoScan-Inspec endelig kommet hjem på kontoret så vi kan få den afprøvet. Det er en fuldautomatisk 3D-inspektionsscanner, der innovativt integrerer 3D-scanning med høj nøjagtighed og 3D-inspektion. Den avanceret blålys 3D-scanningsteknologi giver en nøjagtigheden inden for 10μm, og sikre et højt nøjagtighedsniveau, der kræves ved kvalitetskontrol.

Den er overraskende let at bruge og så er den hurtig. Videoen her er forkortet men den originale video vare kun 06:57 minutter. Dataene fra scanningen kan eksporteres til CAD/CAM-systemer, så scanningerne kan bruges i produktionen. Blålys scanner har den fordel frem for hvidlys scannere at de nemmere kan scanne overfladen på blanke emner. 

Du har mulighed for at læse mere her eller komme forbi til en kop kaffe og få en fuld demonstration af AutoScan-Inspec eller en af vores andre 3D scannere.