Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Der har været travlt på det seneste hos MTS Randers, da kravene til kvalitet og dokumentation bliver skærpet hos mange produktionsvirksomheder. Det har resulteret i flere solgte målemaskiner til især jyske firmaer.

Men det er ikke kun virksomheder der er interesseret i at kunne dokumentere deres kvalitet. Vi har også leveret en helt ny målemaskine af fabrikatet NC Leader og en DeMeet optisk målemaskine til Skive College. Her bliver det værktøjsmager linjen som får mulighed for at kontrollere deres værktøj og får mulighed for at bringe deres viden om kvalitetskontrol med ud i deres fremtidige arbejde.

Her ses Jørgen og Torben med den helt nye Leader Tornado som er kommet op og stå hos Skive College

Maskine til Skive College