Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SHINING 3D SCANNER

3D scannere til enhver branche

Shining 3D er et firma med over 10 års erfaring indenfor 3D scanner teknologi. Deres speciale består i at udvikle digitaliserede scannings løsninger, der er nemme at bruge og kan benyttes af en bred vifte af brancher, lige fra 3D hobby print og små designvirksomheder over i højpressions scannere til fx medicinal eller finmekaniske virksomheder.

Fremtiden er 3D

Vi tror at 3D scanning er fremtiden. Men den håndholdte EinScan 2X Pro plus er det muligt at scanne et objekt fx en stol eller et helt lokale og få en nøjagtig digital kopi. Denne kan derefter overføres til et 3D printer og man kan få en direkte kopi med nøjagtighed ned til 0,04 mm – Her  ses bl.a. et eksempel på en lille gipsstatuette der er blevet scannet for derefter at blive printet af en 3D printer. læs mere her

3D scanning af gips statue

Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til 3D scanninger.  Det er fx muligt at scanne personer, eventuelt et brudepar og printe en lille kopi til bryllupskagen. Der er mange forskellige muligheder og vi hjælper meget gerne med at finde den perfekte løsning til dit projekt.

Læs mere om Einscan 2X pro plus

3D Software

Alle scannere fra Shining 3D kommer med deres egen software, som er brugervenlig og meget intuitiv og hos MTS Randers står vi selvfølgelig klar til at oplære og yde fuldt support. I denne er det muligt at conventere filen til en CAD-fil og lave 1-1 målinger, på i forvejen eksisterende CAD-filer. Dette giver et fantastisk værktøj til at undersøge om det producerede emne er identisk med det tegnede emne. Derudover gør den det muligt at scanne en prototype og få en CAD-fil der derefter kan masse produceres eller kobles direkte til en 3D printer.
Shining 3D tilbyder også deres egen udgave af Solid Edge som er udviklet i samarbejde med Siemens.

Blålys 3D scanner

Som en længeventet nyhed kan vi nu tilbyde AutoScan Inspec som er en blålys 3D scanner, der ikke fylder mere end den kan stå på et skrivebord. En af udfordringerne hvidlys scannere har er at de kan have svært ved at scanne sorte blanke objekter, men den udfordring bliver løst ved hjælp af blålys. AutoScan Inspec 3D scanner har en præcision på ≤10μm og ved hjælp at en 3 akset rotation, gør den det muligt at lave en nøjagtig digital kopi på meget kort tid.

Se mere her

Læs mere her

Ønsker du at vide mere om vores brede udvalg af 3D scannere, så kontakt os her

Viser alle 7 resultater