Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi har vurderet på flere systemer, men det har været klart, at 1factory er vores bedste bud på en komplet løsning. 1factory er ikke bare dataopsamling. 1factory er én kvalitetspakke / Software som samler og kan anvendes til styring af måledata – FAI PPAP og meget meget mere i én kvalitets softwarepakke.

1factory gør det muligt at styre og udføre fx FAI – PPAP meget hurtigt og effektivt og meget mere.

1factory – kvalitetspakke / Software til styring af måledata og MEGET mere – den vil lette jeres arbejde meget vedrørende overførelse af data m.v.

Hermed link til et overblik over hvad 1factory kan tilbyde:
Quick Start Introduction – 1factory, Inc. (zendesk.com)

Vi har i dag interface til de fleste håndmåleudstyr samt målemaskiner – se nedenstående

Det hele starter med digital tegning som der sættes ballon mål på – 1factory kan i mange tilfælde indlæse alle mål fra PdF tegning og ellers rettes det til manuelt…. MEN i baggrund udføres automatisk inspection plan og målerapport skal bare indeholde #1 = ballon 1 og #2 = ballon2 osv.

Når måleprogrammet er kørt og operatør gemmer tegningsnr.csv et sted på PCér – åbnes 1factory – hvor man åbner inspection plan på ønsket tegningsnr. Vælg import interface samt tegningsnr.csv …… ”JOB DONE”

I 1factory er det smart, at udføre import af digital pdf tegning – og efterfølgende udføre ballon målsætning. Se vedlagte link.
Auto Ballooning – 1factory, Inc. (zendesk.com)

Hermed link til nødvendig opsætning af format som 1factory kan indlæse fra RationalDMIS CAD software – se nedenstående. Det er dog vigtigt at CSV celle indeholder én talværdi (standard CSV fil).

  1. Importing data from a CMM (Manual File Upload) – 1factory, Inc. (zendesk.com)

Det vil kunne binde jeres data sammen – både fra jeres 3D Målemaskine samt øvrige måleudstyr.

1factory er så meget mere end dataopsamling og kan også anvendes til styring af dataopsamling og reklamationer m.v. Vi kommer gerne forbi og udfører demo for jer.

1factory opsætning og salg sker i samarbejde med Byrial Holding ApS (https://byrial.eu/)