Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

REINSHAW

Renishaw er førende på udvalg af målesystemer til CMM’er

Reinshaw er en global metrologi- og sundhedsteknologikoncern med høj præcision.
De designer, udvikler og leverer løsninger og systemer, der giver enestående præcision, kontrol og pålidelighed.  Deres globale position betyder også at de hele tiden arbejder med at løse de udfordringer der er ude i målerummende.

I mere end 40 år har Reinshaw leveret innovationer, der har været milepæle inden for den industrielle metrologi. Deres systemer er blevet standart på en lang række af de førende brands indenfor koordinatmålemaskiner og de er et af de mest kendte navne når vi snakker måleteknik.
Når vi sælger en ny målemaskine, så er det med et Reinshaw hoved der passer til dine behov.

Retrofit din målemaskine

MTS Randers A/S tilbyder flere løsninger indenfor målemaskiner. En mulighed kan fx være at putte nyt Renishaw hardware på en ældre målemaskine. Dette kan fx være det innovative 5-akset revohoved I modsætning til konventionelle CMM-målemetoder bruger Renishaws 5-aksede teknologi den synkroniserede bevægelse af CMM og hovedakserne for at minimere maskinens dynamiske fejl, men du kan stadig scanne ved ultrahøje målehastigheder.
En anden mulighed er det klassiske 3-akset system som man kan få både med mulighed for touch og slæbescanninger.
Se videoen her for forskellen på de 3 og 5 akset scanningshoveder

Vi samarbejder med de førende eksperter indenfor service og kalibrering af målemaskiner, så vi kan altid stå indenfor kvaliteten af vores målemaskiner, hvad enten det er en ny eller en retrofittet maskine

Kontakt og for at høre nærmere