Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi har valgt at donere 500 træer til de danske skove. For os handler det om at hjælpe biodiversiteten og at prøve at gøre en positiv forskel for klimaet. Vi er meget beviste om at denne handling ikke skal stå alene og der er lang vej til et bedre klima, men for os handler det om at gøre en forskel der hvor vi kan.

En af vores services er bl.a. at vi retrofitter ældre maskiner med nyt udstyr, så man kan ”genbruge” dem men med den nyeste teknologi. Det kan være demomodeller, maskiner fra virksomheder der lukker eller fra vores kunder der skal have nyt udstyr. Dette er både en bæredygtig og økonomisk løsning. Derudover benytter vi på kontoret os også meget af secondhand møbler og affaldssortering så vi kan minimere vores forbrug.

danmark planter træer