Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E950 Bore alignment

Beskrivelse

EASY-LASER® E950 Bore alignment gør kontrol- og justeringsarbejdet af lejer lettere takket være den trådløse detektorenhed og måleprogrammer, der guider dig gennem måleprocessen. E950 er designet og bygget til selv den mest krævende udfordring og let at installere på ethvert maskineri.

 EASY-LASER® E950 Bore alignment* fås i fire versioner:

  1. E950-A primært til dieselmotorer (eksempelvis krumtap og knastaksel lejer), gearkasser, kompressorer og lignende. Systemet fungerer med boring diameter på Ø 140-500 mm. Systemet kan også delvis anvendes som Machine tool.
  2. E950-B primært til propelaksel installationer på skibe med sternrør, understøtningslejer, gearkasser og motorer. Systemet fungerer med boring diameter på Ø 300-1000 mm. Du kan også tilføje slide bracket fra system E950-A eller E-950-C for at få et mere alsidigt system.
  3. E950-C primært til dieselmotorer (eksempelvis krumtap og knastaksel lejer), gearkasser, kompressorer og lignende applikationer. Systemet fungerer med boring diameter på Ø 80-500 mm som standard og ned til 50 mm med special brackets. Med en bracket diameter på blot 25 mm, passer systemet godt til mindre lejestørrelser. E950-C minder meget om E950-A, men med systemet følger den cylindriske – og kompakte – detektor E9. Systemet kan også delvis anvendes som Machine tool. Med ekstra tilbehør kan extruder maskiner også måles.
  4. E950-D primært til propelaksel installationer på skibe med sternrør, understøtningslejer, gearkasser og motorer. Systemet fungerer med boring diameter på Ø 300-1200 mm. Du kan også tilføje slide bracket fra system E950-A eller E-950-C for at få et mere alsidigt system.

* Bemærk, nøjagtige diametre afhænger også af objektets design (eksempelvis hvor magneter kan placeres). Specialdesignede brackets kan udvide måleområdet – spørg gerne herom.

Med et EASY-LASER® E950 Bore alignment system kan du også måle rethed af aksler, fundament oprettelse (Flatness) mm. – uden ekstra tilbehør – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions. Samtidig kan E950 let udvides til at kunne løse andre former for opretningsopgaver ved tilvalg af tilbehør, eksempelvis til Shaft alignment, og du har det mest komplette målesystem på markedet.

EASY-LASER® E950 alignment beregner automatisk lejerne i forhold til hinanden, både vandret og lodret. Du kan derefter evaluere resultaterne direkte på stedet med forskellige beregningsmetoder som eksempelvis Best-fit omkring nul og Waviness. Det er også muligt at analysere de forskellige valg af referencepunkter og indstille offset- og toleranceværdierne. En ny funktion er kontrol af ovalitet, eksempelvis for at analysere slidhastigheden. E950 udfører alle disse komplicerede beregninger for dig. De hårdføre dele er designet til stor præcision, og E950 måler med en præcision ned til 0,001 mm. Måleafstanden er op til 40 meter.

EASY-LASER® E950 Bore alignment leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres.

Kort sagt er EASY-LASER® E950 Bore alignment let at bruge, meget præcist og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  

 

Video