Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E920 Geometri

Beskrivelse

EASY-LASER® E920 Geometric er et komplet system i sig selv, men også et godt udgangspunkt til at skræddersy et system, som passer til dine specifikke behov og krav, da alle former for måleprogrammer er inkluderet i EASY-LASER® E920 Geometric. Du kan eksempelvis tilføje ekstra laser transmittere, detektorer og brackets samt andet tilbehør fra det brede Easy-Laser®-sortiment – nu eller i fremtiden.

EASY-LASER® E920 Geometric kan bruges til at udføre alle de mest almindelige geometriske målinger. Du kan blandt andet kontrollere for rethed (Straightness) på lange aksler, ruller, lejer, baser, maskinopbygninger etc. – alt du skal gøre er at definere et antal målepunkter på forhånd eller ved måling, og du vil få resultatet for både vandret og lodret justering, grafisk såvel som digitalt. Du kan også kontrollere for planhed (Flatness) på et rektangulært eller cirkulært plan – vælg den ønskede målingstype og placer detektoren på udvalgte målepunkter og registrer værdien. Afsæt tre af målepunkterne som referencepunkter (0), og de resterende punkter genberegnes til det nydannede referenceplan. Du kan også kontrollere for rektangularitet (Squareness) – læs detaljeret om de mange målemuligheder på Programs and Functions.

EASY-LASER® E920 Geometric leveres med D22 Laser transmitter med manuel drejeligt hoved og mulighed for at afbøje laserstrålen 90 grader. Laseren kan måle i en afstand op til 40 meter. Den mest almindelige metode til at fastgøre D22 Laser transmitter er ved hjælp af den påmonterede tilt table, der er udstyret med kraftige magneter – eller også på en EASY-LASER® Tripod (tilbehør). En base pin medfølger, så D22 Laser transmitter også kan monteres i en maskines spindel, så du eksempelvis kan udføre en spindelopretning.

EASY-LASER® E920 Geometric fungerer trådløst via Bluetooth® – altså intet kabel til detektoren med 20×20 mm måleflade og indbygget batteri.

EASY-LASER® E920 Geometric leverer ikke kun dokumentationsrapport i .pdf format med mulighed for eget firmalogo, men også i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og kan knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. Du kan printe rapporten på stedet via en termisk printer EASY-LASER® Printer for E-series (tilbehør) eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. Med en stregkodelæser EASY-LASER® Barcode Reader (tilbehør)  kan præindtastede måledata indlæses, og målingen hurtigt sættes i gang.

De hårdføre EASY-LASER® E920 Geometric er IP65/66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® E920 Geometric let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti på EASY-LASER®.  

Video