Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

E420 Shaft – udgået

Beskrivelse

E420 er udgået pr 08-02-2021

  • Grundet XT seriens popularitet, er E720 udgået og bliver erstattet af XT440, som du kan læse mere om her
    Ønsker du at hører mere om de nye XT systemer og hvilke alternativer der er til E420. så kontakt Jørgen Nielsen på mail jorgen@mtsranders.dk

 

Med EASY-LASER® E420 Shaft får du et præcist system til opretning af roterende aksler – eksempelvis mellem motor og pumpe eller generator og gearkasse – kort sagt mange typer af installationer i forskellige industrier. EASY-LASER® E420 Shaft kan måle horisontale såvel som vertikale eller flangemonterede maskinopstillinger. En korrekt opretning resulterer ikke i blot et reduceret vibrationsniveau og mindre slitage på koblinger, lejer, tætninger, tandhjul med videre, der kommer tilbage i form af et markant sparet energiforbrug – men også risikoen for havari og de medfølgende omkostninger er betydelig reduceret. Læs mere om de mange omkostningsbesparelser ved laser opretning på Laser Alignment Justification eller 5 gode grunde til laser opretning. Læs også om hvor ofte maskineri skal kontrolleres for nødvendig laser opretning på How long will rotating machinery stay accurately aligned?

Et system der fungere trådløst via Bluetooth® –

altså intet kabel mellem displayboks og S- og M-enhederne – der kan måle i en afstand op til 3 meter. De to detektorer med indbygget batteri har en 20 mm aflang måleflade med TruePSD teknologi, der indebærer 2-vejs laserstråle, så selv maskiner meget ude af justering – som ved en ny installation – let kan rettes ind. Som de øvrige EASY-LASER® systemer anvender EASY-LASER® E420 Shaft funktionen EasyTurn  – her er der ”kun” behov for 20 grader mellem hver af de 3 målinger.

EASY-LASER® E420 Shaft leverer dokumentationsrapport i Excel-format, som anvendes i database programmet EasyLink, der gratis kan hentes på producentens website og knyttes til din PC. Programmet giver blandt andet mulighed for tilpasning af udseendet af Excel dokumentationsrapporter samt backup af dine målinger. EASY-LASER® E420 Shaft leverer ikke dokumentationsrapport i .pdf format, men systemet kan udbygges med en termisk printer (tilbehør), så rapporten kan udskrives efter endt måling. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. EASY-LASER® E420 Shaft kan udbygges med en stregkodelæser EASY-LASER® Barcode Reader (tilbehør), så maskinens registrerede måledata hurtigt kan indlæses. System E420 kan ikke udstyres med vibrationsmåler.

Det hårdføre EASY-LASER® E420 Shaft er IP65 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® E420 Shaft let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.